top of page

tis 15 mars

|

Plats ej fastställd, meddelas efter anmälan

Föreläsning och workshop om platsinnovation

Verkar du inom föreningslivet, det offentliga eller är företagare? Vill du vara med och utveckla platser i Gällivare? Lär dig mer om platsutveckling tillsammans med oss och kom med förslag på platser som bör utvecklas inom Gällivare kommun.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Föreläsning och workshop om platsinnovation
Föreläsning och workshop om platsinnovation

Tid och plats

15 mars 2022 09:00 – 12:00

Plats ej fastställd, meddelas efter anmälan

Om evenemanget

Gällivare kommun är rik på många olika platser som är att beteckna som oslipade diamanter. Det finns en stor potential i att kombinera de möjligheter som samhällsomvandlingen och de aktuella industrisatsningarna medför med människors engagemang i föreningarna och i de kulturella och kreativa företagen.

För att skapa trivsamma platser så behövs mer än byggnaderna. Det är gestaltningen, innehållet, kommunikationen om och människorna som gör platsen. I Medskapandebyrån så vill vi tillsammans med föreningslivet, företagen och det offentliga lära oss mer om platsinnovation och platsutveckling för att tillsammans kunna slipa till Gällivares diamanter. 

Vi har därför bjudit in Helena Karlberg som är specialist på platsinnovation och samskapande designmetoder. Hon kommer att den här förmiddagen leda oss genom en föreläsning och workshop som vi hoppas blir fröet till att än fler trivsamma platser utvecklas i vår kommun.

Helena har arbetat med ett flertal framgångsrika platsutvecklingsprojekt i hela landet. Hon har tidigare varit VD för Piteå Science Park, arbetat som Program Manager Destination på SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign och sitter nu i styrelsen. Helena är även ordförande för Svenska Designsällskapet. De senaste åren har hon varit delaktig i flera forsknings- och utvecklingsprojekt vid LTU, Luleå tekniska universitet inom social innovation och platsinnovation och hon arbetar nu som affärs- och platsutvecklare på LTU Business. Helena kommer att föreläsa och hålla en workshop om platsinnovation som handlar om att skapa attraktiva samhällen utifrån platsens styrkor och unika identitet.

Biljetter

  • Platsinnovation

    Föreläsning och workshop med Helena Karlberg och Medskapandebyrån

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page